Kaffeprat med Kjell Ringstad

14.08.2019

Brødr. Ringstad er en av de fineste og viktigste merkevarene som kommer fra Rakkestad. Ringstad er selve bildet på våre stolteste tradisjoner som handler om matproduksjon, landbruk og foredling av de beste råvarene fra bygda vår.

Kjell Ringstad er tredje generasjon i familiebedriften som har sin identitet og sine røtter godt plantet her i lokalsamfunnet. For Kjell & co. er det uaktuelt å flytte bedriften ut av bygda. Det er her de hører hjemme. 

Det siste året har Brødr. Ringstad økt omsettingen sin med hele 23 prosent. Det er utrolig bra. De har produksjon og lager to steder på Industrifeltet. Ringstad har blant annet flyttet en stor del av sin virksomhet til de tidligere Nortura-lokalene. Bedriften har ca. 50 ansatte. 

Butikkutsalget i Kiwi på Bergenhus trekker svært mange utenbygds kunder inn til Rakkestad. Halvparten av kundene som handler i butikkene kommer fra andre steder. Den største årsaken er kvaliteten på det de leverer. Kjell sier at varene de selger skal være av ypperste kvalitet. Bedriften lever av gode produkter og godt omdømme. 

Jeg har stor respekt for bedrifter som Brødr. Ringstad. Vi må bli flinkere til å lære av og snakke frem hverandre. 

Jeg ønsker Kjell & co. lykke til videre. Vi i Rakkestad er stolte av dere!

Takk for kaffen, Kjell. Jeg kommer gjerne tilbake!


Hilsen Sp-Karoline