Jeg er Sp-Karoline – skal vi bli bedre kjent?

22.06.2019

Jeg kjenner "halve" bygda og har venner og bekjente i mange miljøer. Det er jeg veldig glad for. Men, som ordførerkandidat er det fremdeles mange som ikke kjenner meg. Det ønsker jeg å gjøre noe med.

Drømmen for en politisk sjel er å møte hver eneste innbygger til en kaffekopp og en prat. Om muligheter, begrensninger, hverdagsliv, gleder og utfordringer. Så vi kan bruke politikken som virkemiddel til å gjøre hverdagen enda litt bedre for innbyggerne i Rakkestad.

Jeg forsøker så godt jeg kan å møte folk på alle arenaer. Snakke. Spørre. Få råd. Ideer. Impulser. En lokalpolitiker skal være ombudsperson for hele bygda. Da må jeg ha dialog med dere. Jeg må få under huden hvor skoen trykker. Jeg har laget nettsiden spkaroline.no, og har en Facebook - side hvor jeg skriver om saker som jeg er opptatt av. Jeg har tatt permisjon fra jobben for å bruke tiden til å ha dialog med dere som har noe dere vil snakke om. Om hverdagslivet her i Rakkestad. Om smått og stort. 

Det er et stort ansvar å stille som ordførerkandidat. Senterpartiet er i vinden. Mange rakstinger er opptatt av nærhet til tjenester, mindre sentralisering og at Rakkestad skal utvikle seg som selvstendig kommune.

Jeg ønsker å samle hele kommunestyret til en felles dugnad for at vi kan utvikle vår egen kommune til beste for våre innbyggere fremover. Vi har bevist at vi klarer det, til tross for regjeringens forsøk på å kneble små og mellomstore kommuner, som Rakkestad.

Med god hjelp fra administrasjonen har vi klart å bygge et fond på 100 millioner kroner. Det er vår reserve for å ivareta tryggheten til innbyggerne den dagen vi virkelig trenger det. Vi skal stå sammen for å gi de tjenestene som trengs her i Rakkestad. Våre eldre og pleietrengende skal ikke sendes til et sykehjem i Sarpsborg.

Mange har spurt meg: Hva er ditt politiske prosjekt?

Det er et stort spørsmål uten et enkelt svar. Det er så mye jeg har lyst til å få til. Men, svaret er ganske enkelt: Trygghet, nærhet og de beste tjenestene. Her i Rakkestad!

Hva tenker du? Send meg gjerne en melding, mail eller messenger. Eller ring meg. Det blir jeg veldig glad for. Jeg lover å gi deg et svar.

Beste hilsener fra

Sp-Karoline