Vil gi velgerne innflytelse

14.08.2019

Arbeiderpartiets Laila Rode liker ikke at KrF og Senterpartiet vil bruke mer penger på vedlikehold av lekeplasser og parker i Rakkestad. Hun skriver i et innlegg i RA at vi kunne stemt for mer penger da vi vedtok kommunebudsjettet i 2018. Når vi foreslår det samme i en valgkamp, mener Laila Rode at vi skaper politikerforakt.

Vi i Senterpartiet står inne for de budsjettene vi har stemt for tidligere. Det vi fokuserer på i valgkampen, er det vi ønsker å satse på fremover. 

En av grunnene til at vi gjennomfører valg hvert fjerde år, er at velgerne skal ha mulighet til å påvirke hvilke saker de ønsker politikerne skal prioritere i neste periode. Når innbyggerne våre er bekymret for utrygge skoleveier, da må vi politikerne ta det på alvor og være villig til å bruke penger på tiltak. Det samme gjelder vedlikehold av uteområder, kommunale veier og vann- og avløpsnettet vårt. Det er ikke slik at vi har penger til alt på en gang. Det er vår oppgave som politikere å bestemme hvilke tiltak som skal prioriteres når. 

Jeg er glad for alle innspill vi får fra velgerne i valgkampen. Når jeg sier at innspillene blir tatt med videre inn i det politiske arbeidet, så mener jeg det. Rakstingene skal ha tillit til at jeg som ordførerkandidat vil jobbe knallhardt for at deres stemmer skal bli hørt og tatt på alvor. 

Jeg håper Arbeiderpartiet også vil være med på den politiske dugnaden. Dugnaden som skaper endringer til det bedre for Rakkestad. Da får vi det motsatte av politikerforakt. Da får vi optimisme, engasjement, åpenhet og samhold. 

Leserinnlegget til Laila Rode  Rakkestad Avis kan du lese HER


Hilsen Sp-Karoline